Tattoo detail
Tattoo

3DE Tattoo štúdió

decoration

Rólam

A nevem Roland, a barátaim Owecnek hívnak. Gyerekkorom óta rajzolok. A művészet számomra mindig más formát öltött. Fiatalon ismerkedtem meg először a graffitivel. Lenyűgöző művészeti forma, amelyben a képet nagy területeken újra rajzolják. A művészet mindig is hobbim volt, és a szabadidőmet töltötte ki.

Többet rólam

A menedzsmentre és marketingre fókuszáló egyetem elvégzése után, valamint néhány év e területen szerzett tapasztalat után úgy döntöttem, hogy karriert váltok, és a művészetre koncentrálok. Így jutottam a tetováláshoz. Később a tetováló kurzus elvégzése után Kanadába utaztam, ahol majdnem 2 évet töltöttem. Calgaryban tanultam tovább és fejlődtem, mígnem vezető tetoválóművész lettem egy nevezetes stúdióban, ahol öt másik művész dolgozott. Számos rajz és tetoválás témájú szemináriumon és képzésen vettem részt, például portrérajzoláson. Kanadából hazatérve megnyitottam az első professzionális szalonomat, a 3DE Tattoo-t.

Roland Owec Tattoo

A küldetésem

A tetoválást művészetként fogom fel, ezért mindig igyekszem egyedi dizájnokat készíteni a megrendelő igényei szerint. Soha nem tetoválom kétszer ugyanazt a tetoválást. Küldetésem a minőségi tetoválások készítése.

3DE Tattoo stúdió

A 3DE Tattoo Studio egy professzionális tetováló létesítmény, amely több mint megfelel minden higiéniai követelménynek. Eldobható segédeszközöket használok, beleértve a tűket is. Steril és tiszta környezet várja az ügyfeleket.

forever
3detattoo.sk logo
decoration

Tetováló tanfolyam

Szeretnél megtanulni tetoválni? Kíméld meg barátaid egészséges bőrét, és inkább nézd meg, hogyan kell megfelelően tetoválni. Szerezz értékes tapasztalatokat, ismereteket ezen a bizonyítvánnyal záruló tanfolyamon. Ha van tehetséged, szépen rajzolsz, és úgy gondolod, hogy ez neked való, keress a 0950 307 658-as telefonszámon vagy az 3de.tattoo@gmail.com emailen. Már nagyon várom a közös munkát!

Tattoo - Certificate

bővebben a tanfolyamról:

Amit meg fogok tanulni: teljes know-how. Tervrajz előkészítése, átrajzolása, kommunikáció a megrendelővel, a munkaterület előkészítése, higiénia, fertőtlenítés, milyen színeket/gépet/forrást használjunk, beállítások, stb...Aki saját stúdiót szeretne nyitni, annak is szívesen segítek, ill. tanácsot adok.

Tanfolyam típusa: egyéni (egy az egyben), minden hallgatóról külön gondoskodom.

Időtartam: 2 hét – véleményem szerint ez a minimális időtartam egy olyan összetett iparág alapjainak elsajátításához, mint a tetoválás, miközben közvetlenül befolyásolja az ügyfél egészségét. (Időtartam személyes megegyezéssel módosítható).  

Technikák: kontúrozás / színezés / árnyékolás, tetoválás műbőrre és még sok más.

Ár: 850 € a legtöbb tanfolyamhoz képest, amelyek 2 napig tartanak és 500 €-ba kerülnek, ez egy verhetetlen ár.

fotka agi

Ági

Ha meg akarsz tanulni valamit, szükséged van egy jó tanárra. Átnéztem a szlovákiai tetováló tanfolyamokat, különböző tetoválók munkáit figyeltem, így találtam rá Rolira, akinek a munkáit látván elállt a lélegzetem. Az elején nem tudtam semmit, de Roli minden tudást megadott a jó, biztonságos, korrekt, minőségi és elégedett munkavégzéshez számomra és különösen a megrendelő számára. Kipróbálhattam a tetoválást műbőrre, ami nagyon jó élmény, és végül a kliensen. Ennek a kurzusnak és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően egy csodálatos művészetnek, a tetoválásnak szentelhetem magam. Köszönöm, Roli.

fotka riso

Rišo

A 3DE tetováló tanfolyamot csak ajánlani tudom. A kezdő tetoválók számára ez a legjobb választás, ahol mindent az alapoktól tanulhatnak meg. A tanfolyam abból a szempontból is előnyös, hogy néhány nap alatt a leendő tetováló minden nap tanul valami újat. A tanfolyam magában foglalja a higiéniát, a munkakörnyezeti előkészítést, a motívumkészítést, a géppel való munkát és még sok minden mást. A tanfolyam végzettjeként nagyon elégedett voltam.

fotka boris

Boris

Csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot, sok új tapasztalatot és szakmai fortélyt tanultam. Ӧrülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Köszönöm a tudást és a nagyszerű csapatot.

decoration

Munkám

Tattoo image 01 Tattoo image 02 Tattoo image 03 Tattoo image 04 Tattoo image 05


decoration

További információért kövesse

INSTAGRAMdecoration
english english